top of page

Φίλοι μας, το πρόγραμμα του Ομίλου για το έτος 2020 ενώ ετοιμάστηκε δεν μπόρεσε ποτέ να πραγματοποιηθεί λόγω Κορωνοϊού. Ετοιμάστηκε το πρόγραμμα Σεπ-Δεκ του 2021 και ελπίζουμε να μπορέσουμε να το υλοποιήσουμε. Να είστε όλοι καλά και να κινηστε ή εργαζεστε με ασφάλεια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη εκδήλωσή μας

το νέο έτος 2021

Κάνε τη δωρεά σου για να συνδράμεις το έργο του ομίλου. Η διαδικασία είναι απλή. κλικ στο Dotate, γράψτε το ποσό που θέλετε και πατήστε οκ (προϋπόθεση η ύπαρξη λογαριαμού στο Paypal) 

PayPal ButtonPayPal Button
ΑΡΧΙΚΗ 

Αγαπητοί μας φίλοι επισκέπτες,  

 

Το ενδιαφέρον σας για την ιστοσελίδα αυτή μας τιμά και ελπίζουμε να περιηγηθείτε στα επιμέρους τμήματά της και να ενημερωθείτε για το καλλιτεχνικό έργο των μελών του Ομίλου μας μαζί με τις γενικότερες δραστηριότητές του. Ένα καλλιτεχνικό έργο που ξεκινά μετά το πέρας της καθημερινής  προσφοράς του καθενός για  τη φροντίδα του στόματος των ασθενών του ή/και την εκπαίδευση των φοιτητών μας και πέραν φυσικά της καθημερινής φροντίδας της οικογένειας. Αυτό για να δηλωθεί ότι ο Όμιλος δεν στοχεύει στην επαγγελματική πλευρά της καλλιτεχνικής έκφρασης των μελών του αλλά στην προβολή του έργου τους και προπαντός στην παρακίνηση συναδέλφων που δημιουργούν ανώνυμα να πλαισιώσουν τον Όμιλο. 

 

Αν είσαι στον Οδοντιατρικό χώρο (Εμπορος, Τεχνίτης, βοηθός ή Οδοντίατρος) και θές να γίνεις μέλος μας, για τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, στείλε μας μήνυμα.

ΝΕΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σάββατο  13  Νοεμβρίου 2021: Τα μέλη του Ομίλου Κατ.Κουρή και Ανθ.Κηπιώτη παρουσιάζουν και μιλούν για το λογοτεχνικό τους έργο, στην αίθουσα της εταιρείας Σύγχρονης Οδοντιατρικής (Κοδρικτώνος 11, Αθήνα, 11.00πμ).

Τετάρτη-Παρασκευή 8-10 Δεκεμβρίου 2021: Τα μελη του ομίλου εκθετουν τα νεα έργα τους και τα βιβλία τους στο πολιτιστικό κεντρο του δήμου Ηρακλέιου-Αττικής (Βίλλα Στέλλα-Γαλήνης και Σοφίας). Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 7.00μμ).

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021: Τα μέλη Δημ.Βαλαβάνης και Παν.Λαγουβάρδος θα παρουσιάσουν και θα μιλήσουν για το ζωγραφιοκό και φωτογραφικό έργο τους στην αίθουσ της εταιρείας Συγχρονης Οδοντιατρικής (Κοδρικτώνος 11, Αθήνα, 11.00πμ).

το PDF αυτό περιέχει το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του <Ομίλου για το 2021

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

Δείτε τα εργα των μελών του Ομίλου, διαβάστε αποσπάσματα απο τα λογοτεχνικά τους έργα ή ακούστε τους ίδιους να απγγελλουν ποιήματά του.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

2020 και 2021

Η πανδημία δεν επέτρεψε την ομαδική συνεργασία των μελών του και έτσι ο όμιλος δεν προχώρησε στην έκδοση μιας ομαδικής συλλογής. Ομως ήδη ετοιμάζεται το 3ο Album που μάλλον θα κυκλοφορήσει στις αρχές της νέας χρονιάς..  

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΛΩΝ
Please
FOLLOW US
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

2020 και 2021

Οι δραστηριότητα των μελών στη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 φαίνεται να ευνόησε σημαντικά τόσο την συγγραφική όσο και την εικαστική δημιουργία. Ετσι η δραστηριότητά τους δεν χωρά πλεον στο μικρό αυτό χώρο και γιαυτο έχουν συγκεντρωθεί σε 2 pdf χωριστά για το 2020 και 2021.                  (περισσότερα στο pdf)                      

                   2020                      2021

εγγραφείτε στη λίστα των emails

για την ενημέρωσή σας

Σας παρακαλούμε πολύ να εγγραφείτε στη λίστα ενημερωσης που τηρούμε ώστε να ενημεώνεστε για τις δραστηριότητες του Ομίλου ηλεκτρονικά. Μπορείτε να διαγραφείτε από αυτήν οποτεδήποτε το επιθυμήσετε. 

Θέλεις να γίνεις μέλος μας ; Κατέβασε την αίτηση, συμπλήρωσέ την και στείλε την με email στη διεύθυνση του ομίλου omilosolk@gmail.com 

bottom of page